VACATURE! Kleine Grote Denkers is op zoek naar een Inspirator

Ben jij dit?

Inspirerende generalist die mee wil en kan dragen in de groei van Kleine Grote Denkers. Je bent communicatief sterk, stelt goede vragen en wil impact maken in de samenleving, in de ontwikkeling van het onderwijs en in het leven van kinderen. Je gelooft in onze missie om kinderen zelf te leren denken en samen in gesprek te leren gaan. Je wordt enthousiast van werken in een start-up-omgeving waarin je van grote betekenis kunt zijn in een uitdagende mix van sales, trainerswerk & advies.

Wat jou maakt wie je bent?

- Uitstekende communicator; tactvol, relatiegericht en een goede spreker

- Initiatiefrijk; proactief, gedreven

- Zelfverzekerd; authentiek, stevig, inspirerend

- Goede vragensteller; nieuwsgierig, niet-oordelend

- Affectie met onderwijs & de visie van KGD

- WO-werk- en denkniveau

- Je hebt minimaal twee jaar werkervaring

- Ervaring met / nieuwsgierigheid naar werving vannieuwe scholen

- Ervaring met / nieuwsgierigheid naar hetfaciliteren van workshops.

 

Waar ga je je mee bezig houden?

Vooropgesteld; van alles en nog wat. Je werkt in een dynamische omgeving waarin niet alles is uitgekauwd en waarin iedereen eigenaarschap draagt voor persoonlijke doelen en teamdoelen.

Op onze reis om alle scholen (speciaal, primair en voortgezet onderwijs) in Nederland te inspireren om d.m.v. spelend filosoferen burgerschap te borgen in hun onderwijs, zitten wij in de fase dat we ons klaarmaken voor het grotere werk. Het werk bestaat grofweg uitvier domeinen:

- Nieuwe scholen binden aan Kleine Grote Denkersdoor jouw passie over te brengen op schooldirecteuren en -teams en gestructureerd toe te werken naar onboarding.

- Teamworkshops verzorgen en de leerkracht in de klas wegwijs maken met onze aanpak. Zo helpen we schoolteams op weg om op een niet-oordelende manier kinderen te bevragen en zelf aan het denken te zetten.

- Scholen helpen om hun burgerschapsaanpak op orde te krijgen door werksessies te begeleiden en je denkkracht in te zetten om de werkgroep een stapje verder te helpen.

- Coördineren van contactmomenten met scholen en het onderhouden van de schoolrelaties.

Het zwaartepunt van de functie bepalen we samen en is een product van hoe jouw unieke bijdrage het beste tot z’n recht komt i.r.t. de andere Kleine Grote Denkers in het team. Het is voor ons belangrijk dat jij de ontwerper bent van je eigen leven en functie.

  

Wat zijn onze samen-werk-principes?

- Onze blik op de wereld is nieuwsgierig en optimistisch.

- We zijn reflectief, coachbaar en willen blijven leren.

- We zetten onze gezondheid op de eerste plaats.

- We creëren en pakken de ruimte om onszelf te zijn.

- We zorgen voor elkaar, kunnen op elkaar rekenen en maken lol met elkaar.

- We willen eerst begrijpen, zodat we bewust omgaan met oordelen en aannames.

- We zijn open en eerlijk naar elkaar op een constructieve manier.

- We kunnen onze communicatiestijl aanpassen aan de situatie.

- We hebben plezier in het Kleine Grote Denkers avontuur en zijn existentieel verbonden aan het doel.

 

Waarom zou je bij ons willen werken?

Allereerst zijn we zijn benieuwd naar jouw eigen antwoord op deze vraag.

Daarnaast zal je vast wat extra informatie willen om een inschatting te maken of dit werk bij je past. Om even de context te schetsen waarbinnen je je verwachtingen kunt creëren:

Urenrange: 28 – 40 uur (alles in goed overleg)

Werktijden: doorgaans houden we de vrijdag vrij om intern werk te doen en zijn we in ieder geval woensdag op kantoor (in Rotterdam) met elkaar. De andere dagen zijn we op scholen(voornamelijk West-, Midden- en Zuid-Nederland), op kantoor of werken we thuis. De basis is wederzijdse flexibiliteit en verantwoordelijkheid voor je eigen resultaten. Verder gaat alles in goed overleg.  

Doorgroeimogelijkheden: wij hebben grote plannen en willen over vijf jaar alle scholen in Nederland bereikt hebben. Dat betekent dat er overal groeikansen liggen voor een interne carrière. Aangezien jij zelf initiatiefrijk en zelfverzekerd bent, zie je die kansen vast voor je en pak je die met twee handen aan. Voor goede ideeën en mooie kansen is altijd ruimte. Inclusief salarisgroei, bonussen en participatiemogelijkheden.

Salarisrange: startsalaris tussen €3.000,-en €4.200,-, afhankelijk van (o.a.) relevante werkervaring.

 

En nu?

Zie jij het voor je om samen met ons en al onze scholen het onderwijs (en de manier waarop kinderen op school leren denken en met elkaar in gesprek gaan) van onderaf te innoveren? En wil je graag werken in een jong en dynamisch team binnen een start-up vol kansen, plezier en betekenisvol werk? Laat dan van je horen!

Dit kun je doen door een video van één minuut op te nemen waarin je je sollicitatie toelicht. Inzendingen kunnen verstuurd worden naar ruud@kleinegrotedenkers.nl. Voel je vrij om Ruud te bellen als je meer wilt weten (0657588407).